• Ποιοι είμαστε

Σχετικά με τη Σχολή Ναυτικής Εκπαίδευσης IMTC

Βρισκόμαστε στην καρδιά του λιμανιού του Πειραιά, ακριβώς στον δρόμο που οδηγεί σην προκυμαία του κεντρικού λιμένος. Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ (IMTC) είναι το πληρέστερο ελληνικό ιδιωτικό ναυτικό σχολείο και έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες ναυτικούς όλων των εθνικοτήτων.

Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ (IMTC) λειτουργεί από το 2010, υπό διάφορες Σημαίες.

Τα τελευταία χρόνια, η βαθειά εμπειρία μας μάς επέτρεψε να αναπτύξουμε προγράμματα προσανατολισμένα στην επαγγελματική επιτυχία, σε ασυναγώνιστες τιμές, καθώς και με αποδοτικότητα κόστους και χρόνου. Το υψηλό μας επίπεδο αποτελεσμάτων έχει προκύψει από το γεγονός ότι διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό επαγγελματιών με πολυεπίπεδες επαγγελματικές άδειες, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τους φοιτητές μας, και είναι διατεθειμένοι να εργαστούν όσο σκληρά χρειάζεται για να εξασφαλίσουν σε κάθε σπουδαστή σωστή εκπαίδευση, καλή κατάρτιση και πλήρη επιτυχία.


Οι εγκαταστάσεις μας

Η Σχολή μας η οποία εδρεύει στο Πειραιά, φιλοξενεί πάνω από 300 τ.μ. με αίθουσες διδασκαλίας, με εργαστήρια και προσομοιωτές καταστρώματος και τεχνικής κατάρτισης, με χώρους ανάπαυσης των φοιτητών και των καθηγητών, κλπ. Τα προγράμματα κατάρτισης πραγματοποιούνται, επίσης, στο σύγχρονο Κέντρο Προσομοίωσης τής IMTC, καθώς και στον υψηλής τεχνολογίας θαλάσσιο χώρο Εκπαίδευσης της πυρόσβεσης σε πλοία (εξωτερική ανάθεση), στον χώρο Εκπαίδευσης Ευχέρειας στην Θαλάσσια Επιβίωση, και στον συνεργαζόμενο στόλο του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ (IMTC) ο οποίος απαρτίζεται από διάφορα είδη εκπαιδευτικών σκαφών.

 

Αίθουσες Διδασκαλίας – Προσωμοιωτές Πλοήγησης – Θέα

 
Inside
imtc-marine-training-1
imtc-marine-training-2
imtc-marine-training-3
imtc-marine-training-4
imtc-marine-training-5
imtc-marine-training-10
imtc-marine-training-6
imtc-marine-training-7
imtc-marine-training-8
imtc-marine-training-9
imtc-marine-training-10
imtc-marine-training-11
imtc-marine-training-12
imtc-marine-training-13
imtc-marine-training-14

Πρότυπα

Η IMTC προσφέρει όλα τα επίπεδα Προγραμμάτων Πιστοποίησης, Αδειών, και Μελέτης ναυτικών εγγράφων, πολλά από τα οποία προσφέρονται με αξιολόγιση εντός της Σχολής και είναι εγκεκριμένα και αναγνωρισμένα από ξένες Σημαίες. Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να πληρούν και να υπερβαίνουν τα πρότυπα του ΙΜΟ, και είναι συμβατά με την STCW.

Παρέχουμε ένα ευέλικτο συνδυασμό επιλογών και τεχνικών μαθήσεως, δίνοντάς σας την ευκαιρία να καλύψετε θέματα μέσω ηλεκτρονικής εκμάθησης ή μέσω in situ (με φυσική παρουσία) κατάρτισης στις ευρείες εγκαταστάσεις του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ, ή μέσω προσαρμοσμένης εκπαίδευσης για την κάλυψη των εξειδικευμένων αναγκών στο καράβι.

Το Μητρώο Ναυτιλίας της Ονδούρας έχει, επίσης, αποδεχτεί τα πιστοποιητικά του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ.


Η φιλοσοφία μας

Στην Ελλάδα και στo ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ (IMTC), γνωρίζουμε ότι οι μαθητές μαθαίνουν καλύτερα με προσωπική συμμετοχή. Εξατομικεύουμε τις ανάγκες των σπουδαστών μας συνδυάζοντας την ελληνική παράδοση στην διδασκαλία και την ναυτιλία. Αυτό δημιουργεί ικανούς, επιτυχημένους σπουδαστές με αυτοπεποίθηση. Tαυτόχρονα, ικανοποιημένους πελάτες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον το σχολείο μας αναπτύχθηκε γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη Σχολή ναυτικής εκπαίδευσης στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Η πηγή της επιτυχίας μας οφείλεται στην εμπιστοσύνη των πλοιοκτητών καθώς και, εν γένει, των πελατών μας, η λίστα των οποίων, περιλαμβάνει: εμπορικές ναυτιλιακές εταιρείες, ναυτικές εταιρείες, ναυτικούς Πράκτορες για πληρώματα, εταιρείες διαχείρησης πλοίων, και εκατοντάδες άτομα τών οποίων οι συστάσεις από «στόμα σε στόμα» είναι η επιτυχία μας. To ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗΣ (IMTC) στοχεύει και παράγει μια σαφή και ολοκληρωμένη ναυτική εκπαίδευση, η οποία να είναι επωφελής τόσο για τους πλοιοκτήτες όσο και για τους ναυτικούς.

Σας προσκαλούμε να έρθετε και να περιηγηθείτε στην Σχολή μας, να συναντήσετε τους εκπαιδευτές μας, να μιλήσετε με τους φοιτητές μας, και να δείτε τι μπορεί να προσφέρει η ελληνική ναυτοσύνη και η ναυτική παράδοση στην θάλασσα!